Siti Fatimah Halilintar

Hello ^◡^
I’m Fatimah halilintar ✌️
Fatim for short ✧
15 Y.o 2003 ❤️
#GODFIRST
CP/Endorse LINE:
Genhalilintarkids

https://tokopedia.me/fatimhalilintar Similar profiles
@qahtanhalilintar #BirthdayBoy #9August @sajidahhalilintar #birthdaygirl #july17 #FotoDiWastafel #사랑해 Madinah, Saudi Arabia Saudi Arabia @clarishome. @clarishome #AndalanKeluargaIndonesia @abqariyyahalilintar #AlwaysStayConnectedToGod
546
Your cuteness still not vanished, and of course never will be 🙄❤️ your care still there, hope you be a taqwa man! 🙌 your sweet smile still not left the chat, and it will always there (´ ω `♡). speechless everytime i feel somethings about you (Idk what it was) and sometimes looking at you deeply make me emotional 💧and thinking you changed make me 😭😭😭 misses take caring you like it was 👫 things have changed from baby you (qahtan) to big baby you now (YA pasti ada “change”) and it’s make me sad or sometimes happy. I was always selfish for not let someone else taking care of you and one of the reason why is that i was afraid that your feelings for me changed 🤣 skrg qahtan pelan2 gak di jaga sama aku lagi .......... (aduh mata jadi berkaca 😂) Selamat ulang tahun Qahtan~ lop2 you 🥳♡ @qahtanhalilintar #BirthdayBoy #9August

Your cuteness still not vanished, and of course never will be 🙄❤️ your care still there, hope you be a taqwa man! 🙌 your sweet smile still not left the chat, and it will always there (´ ω `♡). speechless everytime i feel somethings about you (Idk what it was) and sometimes looking at you deeply make me emotional 💧and thinking you changed make me 😭😭😭 misses take caring you like it was 👫 things have changed from baby you (qahtan) to big baby you now (YA pasti ada “change”) and it’s make me sad or sometimes happy. I was always selfish for not let someone else taking care of you and one of the reason why is that i was afraid that your feelings for me changed 🤣 skrg qahtan pelan2 gak di jaga sama aku lagi .......... (aduh mata jadi berkaca 😂) Selamat ulang tahun Qahtan~ lop2 you 🥳♡ @qahtanhalilintar #BirthdayBoy #9August

892
*:・゚🍊 *:✧ 🍊(っ≧ω≦)っ

*:・゚🍊 *:✧ 🍊(っ≧ω≦)っ

1919
Halo, selamat datang di donald duck 〽️, bisakah saya menerima pesanan anda? 😋

Halo, selamat datang di donald duck 〽️, bisakah saya menerima pesanan anda? 😋

1226
Roses are red 🌹
the sky is pink (˘∀˘) ... (´ д `)?

Roses are red 🌹
the sky is pink (˘∀˘) ... (´ д `)?

1513
Galau-galau, happy (「´∀`)「 ♬♪♫

Galau-galau, happy (「´∀`)「 ♬♪♫

1725
Hi~ Down here! 😁

Hi~ Down here! 😁

1179
Happy birthday Kak SAJ! 🥳
Sarangheyo! It’s annoys me everytime you speak korean overly, but i still lop you ♥(´∀`) wkw. Sometimes i need your strength, cause you always keep strong in a bad situation or like when you don’t like what others says. yepp.. Aju Joh-a! ♥ (Bhs korea) Don’t know why sometimes i see you, i just feel like want to hug you (karena aku mau) and i did, with a creepy smile and you would reply it with a judgement face (ಸ⊱,​ಸ) Haha. Lop you sissy~ 💜 #birthdaygirl #july17!  #FotoDiWastafel #사랑해 
@sajidahhalilintar .
.
.
.
⚠️Caption bukan tentang birthday girl di bawah ini⚠️
.
Okay, btsnya photo ini gak jelas banget, birthday girl ini lagi photo deket wastafel (gaje gak tau knp dia foto di situ) lalu aku mulai selfie2 sambil ketawa jelek (iya emang aku orangnya juga ga jelas ya) dan pertama aku gak niat apapun untuk post di Account ini, cuman main2 doang, mungkin karena udah crazy hour untukku ya :p terus, akhirnya foto ini di upload untuk Bday post... huraa! ( ̄▽ ̄) hehe (btw ada foto kita yg lebih aib pada ini)

Happy birthday Kak SAJ! 🥳
Sarangheyo! It’s annoys me everytime you speak korean overly, but i still lop you ♥(´∀`) wkw. Sometimes i need your strength, cause you always keep strong in a bad situation or like when you don’t like what others says. yepp.. Aju Joh-a! ♥ (Bhs korea) Don’t know why sometimes i see you, i just feel like want to hug you (karena aku mau) and i did, with a creepy smile and you would reply it with a judgement face (ಸ⊱,​ಸ) Haha. Lop you sissy~ 💜 #birthdaygirl #july17! #FotoDiWastafel #사랑해
@sajidahhalilintar .
.
.
.
⚠️Caption bukan tentang birthday girl di bawah ini⚠️
.
Okay, btsnya photo ini gak jelas banget, birthday girl ini lagi photo deket wastafel (gaje gak tau knp dia foto di situ) lalu aku mulai selfie2 sambil ketawa jelek (iya emang aku orangnya juga ga jelas ya) dan pertama aku gak niat apapun untuk post di Account ini, cuman main2 doang, mungkin karena udah crazy hour untukku ya :p terus, akhirnya foto ini di upload untuk Bday post... huraa! ( ̄▽ ̄) hehe (btw ada foto kita yg lebih aib pada ini)

1276
You keep cool in photos 
But in real life you still opening your refrigerator again and again in seconds but you know that there ain’t nothing good in there (⌐■_■)? (Jk) :p

You keep cool in photos
But in real life you still opening your refrigerator again and again in seconds but you know that there ain’t nothing good in there (⌐■_■)? (Jk) :p

1203
الأخوات حتى النهاية ♡
.
.
Ada yang bantu untuk caption arabicnya ꉂ (´∀`)ʱªʱªʱª

الأخوات حتى النهاية ♡
.
.
Ada yang bantu untuk caption arabicnya ꉂ (´∀`)ʱªʱªʱª

648
Tempat paling favorit aku buat traveling ke luar negeri Makkah-Madinah ✨✨💛 dan juga team terkece buat jadi temen perjalanan yang acik > < dan seru. See you soon beautiful place, Lop Lop ~ ♥

Tempat paling favorit aku buat traveling ke luar negeri Makkah-Madinah ✨✨💛 dan juga team terkece buat jadi temen perjalanan yang acik > < dan seru. See you soon beautiful place, Lop Lop ~ ♥

993
barang2 pada berceceran dimana2 is a NO BIG DEAL buat aku. so, today aku hepi banget dapat kiriman produk dari @clarishome. bisa aku gunain untuk menyimpan sekaligus merapikan barang2 aku. dannn, aku suka banget sama warnanya yang cantik.

thank you Claris. yuk cuss, kepoin dong di @clarishome produk plastik #AndalanKeluargaIndonesia

barang2 pada berceceran dimana2 is a NO BIG DEAL buat aku. so, today aku hepi banget dapat kiriman produk dari @clarishome. bisa aku gunain untuk menyimpan sekaligus merapikan barang2 aku. dannn, aku suka banget sama warnanya yang cantik.

thank you Claris. yuk cuss, kepoin dong di @clarishome produk plastik #AndalanKeluargaIndonesia

1683
Wish you will always keep your spirits up for what you’ve been doing, keep the great work sista! (∩` ロ ´)⊃ you’re strong, and one of the most creative girl i ever seen (✧∀✧),YES YOU ARE! Just accept it! and wish all of your dreams that you really wanna do will come true, i know it will be! Insha Allah, And you will be more believe in yourself cause YOUR AWESOME GIRL! (⌐■_■) ☞ ( ˘ ɜ˘) ♬♪♫ ♥ HAPPY BIRTHDAY and HAPPY GRATEFUL KAY~ Lope Lope Lope ❤️❤️❤️ @abqariyyahalilintar #AlwaysStayConnectedToGod! #birthdaygirl
.
Gak telat ucapin tapi telat ngepostnya guys
┐( ̄~ ̄)┌

Wish you will always keep your spirits up for what you’ve been doing, keep the great work sista! (∩` ロ ´)⊃ you’re strong, and one of the most creative girl i ever seen (✧∀✧),YES YOU ARE! Just accept it! and wish all of your dreams that you really wanna do will come true, i know it will be! Insha Allah, And you will be more believe in yourself cause YOUR AWESOME GIRL! (⌐■_■) ☞ ( ˘ ɜ˘) ♬♪♫ ♥ HAPPY BIRTHDAY and HAPPY GRATEFUL KAY~ Lope Lope Lope ❤️❤️❤️ @abqariyyahalilintar #AlwaysStayConnectedToGod! #birthdaygirl
.
Gak telat ucapin tapi telat ngepostnya guys
┐( ̄~ ̄)┌